VBM Partners
Voor succes met Value Based Management!
HomeVBM PartnersVisieDienstenEdward Koops
Voor succes met Value Based Management!
Edward Koops


Nederlands/Engels  

Contact

Wilt u meer weten of een afspraak maken? Bel onderstaand nummer of stuur een bericht en ik zal zo spoedig mogelijk op uw vraag reageren.

 

Mobiel: +31 (0) 68 333 69 70

E-mail: edward.koops(a)vbmpartners.nl


  

Profiel

Edward is een ervaren trainer en adviseur op het gebied van innovatie en verandering, o.a. met betrekking tot aspecten als strategie, het initiëren van programma’s, organisatieontwerp, besturing en verandermanagement. Vanuit VBM Partners ondersteunt Edward klanten bij het waardegericht besturen van hun organisaties, programma’s en projecten.

In de jaren ’90 was Edward vooral werkzaam in de telecommunicatie sector toen de liberalisatie van de markt in volle gang was en het gebruik van internet een grote vlucht nam. Sinds het begin van dit decennium heeft Edward veel ervaring opgedaan in de financiële wereld. Naast ervaring als trainer en adviseur heeft hij uitgebreide ervaring als project manager en controller. Hij heeft diverse artikelen en boeken over het speelveld van CFO’s en controllers gepubliceerd.

Edward weet hoe hij zaken moet aanpakken, heeft overzicht, en hij weet anderen tot betere prestaties te brengen. Hij heeft interesse in mensen; in de omgang met anderen is hij iemand die luistert, andere mensen aan het denken zet en anderen waardering geeft voor hun bijdragen. Hij werkt systematisch, schakelt gemakkelijk met deskundigen om snel inzicht te krijgen in complexe vraagstukken en weet zaken in een nieuw perspectief te plaatsen. Een overzicht van zijn loopbaan en een overzicht van zijn publicaties treft u aan op de onderliggende pagina’s.

 

Lid Ooa

 

Edward is lid van de Orde van organisatiedeskundigen en –adviseurs. Een Ooa-adviseur brengt met professionaliteit en in samenspraak met de opdrachtgever organisatie- en/of veranderkundige problemen op orde. De aard van het vraagstuk bepaalt de rol die de adviseur vervult. Generalist of specialist? Innovator of inspirator? Ondersteuner of regisseur? Troubleshooter of uitvoerder? Een Ooa-adviseur staat garant voor deskundigheid, kwaliteit en onafhankelijkheid. Voor meer informatie zie de website van de Ooa.

 

  

Loopbaan
Publicaties